You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

«Guivan & Your Transfer Cup»

   31 серпня відбувся дитячий шаховий турнір, організований за підтримки компанії “Your Transfer” яка займається пасажирськими перевезеннями до країн Європи. На відкритті турніру були присутні представник фірми “Your Transfer” Владислав Гурковський, неодноразовий чемпіон міста та області кандидат у майстри спорту Василь Гуйван, член президії Закарпатської шахової федерації Семен Найгебавер. Всі вони щиро привітали учасників змагань з наступаючим Днем знань.
   Зі старту лідерство захопили фаворити, які і втримали його до фінішу. У підсумку призерами турніру стали – вихованець МЦДЮТ Вадим Петровський (9 очок з 9 можливих), ужгородець Микола Доманський (7,5 очок), гість із Калуша Валентин Прокоф’єв ( 7 очок). Трійка призерів серед дівчат виглядала так: 1 місце – ужгородка Злата  Найгебавер, 2 місце – вихованка МЦДЮТ Любов Павловська, 3 місце – вихованка МЦДЮТ Марія Маслей.
   Організаторами змагань були передбачені спеціальні призи у вікових категоріях до 8, 10, 12, і 14 років. Також всі учасники отримали солодкі призи від спонсора.

Поділитися сторінкою